Over de streep


Over de streep

Jong Management Flevoland wilde een verdiepende avond en wilde hiervoor graag een concept met als basis gesprek en daarbij ook in beweging gebruiken. Zij refereerden hierbij aan het concept Over de Streep. Met het bestuur heb ik deze avond voorbereid waarbij er gekeken is naar thema's en onderwerpen die actueel zijn voor deze ondernemers. 

Programmaopbouw

Het verdere programma van de avond heb ik vormgegeven. Er was een opbouw waarbij het verdiepende en het samen in gesprek en delen van wat je bezig houdt werd bereikt door wat ik aanbood. Het gedeelte waarbij er daadwerkelijk in beweging werd gekomen door fysiek positie te kiezen (Over de Streep) vormde hierbij de kern van de avond. Het geheel werd door nagesprek en tot slot een werkvorm waarbij positiviteit / complimenten centraal stonden afgerond.

Zowel organisatie als deelnemers waren verrast over hoe er in korte tijd zoveel gesprek en verdieping ontstond.

Over de Streep in workshopvorm

Voor de Protestantse Gemeente Biddinghuizen heb ik een workshop gedaan aan de hand van bovenstaand concept. Grootste verschil met het complete programma is dat er onderwerpen aangestipt worden, die vervolgens op een later moment verdieping krijgen. Een workshop als deze dient als gespreksstarter. Ook hier gaven deelnemers terug dat het bijzonder was hoe snel er een verdiepend gesprek ontstond.

Over de Streep in / met uw organisatie

Het programma is ook voor uw organisatie te boeken! Neem contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden. Het is mogelijk als avondvullend, dagdeelvullend geheel maar ook in de vorm van een korte workshop of voor een hele dag.Realisatie: Sybit - Software op Maat