Interactieve workshop

foto's: Hennie Schreuder - www.protief.nl
Jezelf kunnen presenteren is een must voor iedere ondernemer. In deze interactieve workshop krijg je tips en tricks over hoe jij met meer zelfvertrouwen je pitch, je presentatie, je lezing, je gesprek aan gaat. Hoe sta jij op het podium van jouw gesprek? Je krijgt handvatten voor jouw presentatie door zelf op het podium te staan en door te kijken naar de andere deelnemers.
Het is een praktische workshop waarbij de deelnemers kennis maken met mijn presentatietraining 10 voor je presentatie.

Met meer zelfvertrouwen op het podium staan
Interactieve workshop door Tineke Stuifzand / 10 voor je dag

Deze workshop heb ik o.a. gegeven bij het Congrestival Out of the Box op 31 janauri 2017 in Amersfoort en bij de SEA Ondernemersacademie op 11 april 2017 in De Meerpaal in Dronten.

Ervaring

Een deelnemer aan een workshop vertelt: “Vorige week heb ik een workshop van 30 minuten gevolgd bij Tineke Stuifzand. Dat je in zo'n korte tijd zoveel kunt doen! Goede tips en adviezen gekregen toen ik op het podium stond. Daar kan ik wat mee. Tineke is krachtig, duidelijk, praktisch en stimulerend. Het smaakt naar meer...”

Tijdsduur en aantal deelnemers

De lengte van de workshop wordt aangepast aan de vraag van de opdrachtgever en varieert van 30 minuten tot anderhalf uur.
Het aantal deelnemers is variabel. De workshop kan in kleinere groepen worden gegeven (maximaal 12 deelnemers) maar ook in / voor een grote groep waarbij de deelnemers in de zaal vanaf hun plek meedoen aan de interactieve workshop.

Workshop "Presenteer jezelf"

"Het was ontzettend leuk en leerzaam! Bedankt voor de handige tips 👍"
De reactie van één van de deelnemers aan mijn workshop "presenteer jezelf" op 4 februari 2018 tijdens de workshopochtend "Deel je talent" bij de PKN Protestantse Gemeente Lelystad.

Een interactieve workshop van anderhalf uur voor maximaal twaalf deelnemers. De deelnemers hebben veel kunnen oefenen en elkaar feedback kunnen geven. Mooi om te zien hoe een ieder groeide op het podium gedurende de workshop. Alle tips werden goed in de praktijk gebracht.

Kosten van de workshop

​De prijs van de interactieve workshop is op aanvraag. Er wordt voor u een workshop op maat gemaakt.

foto: jeugd@pglelystad


Realisatie: Sybit - Software op Maat