Individuele trainingNaast de groepstraining geef ik ook training op maat. Vooraf inventariseer ik met jou waar je aan wilt werken om met meer zelfvertrouwen jouw podium te pakken.

Voor wie?

Voor iedereen die meer zelfvertrouwen wil tijdens bijvoorbeeld
- het houden van een presentatie
- het geven van een pitch
- het voeren van een gesprek
- het deelnemen aan een teamoverleg
- het houden van een voordracht of lezing
- het geven van een workshop

Kosten

Aan de hand van jouw vraag maak ik een passend concept. Een basistraining bestaat uit een digitale intake, telefonisch overleg en twee uur training. Deze kost € 240. Mocht er behoefte zijn aan een persoonlijke intake* (ca een uur) dan kost de basistraining € 325.
Prijzen voor individuele trajecten met meerdere sessies zijn op aanvraag en worden vastgesteld na voorgesprek / intake en inventarisatie en vaststellen van het traject. Er wordt dan een pakketprijs gemaakt.

Locatie

De trainingslocatie is in Biddinghuizen. Als het buiten Biddinghuizen is worden huur locatie, reistijd en reiskosten doorbelast.

Datum en tijdstip

In overleg maken we de afspraak voor datum en tijdstip.

Aanbod

Neem je deel aan de trainingsdag voor vrouwen ​dan is er als follow-up de aanbieding: twee uur individuele training om verder te werken aan je presentatie(technieken) voor € 197.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

*) de persoonlijke intake van ca één uur vindt plaats in Biddinghuizen. Liever een andere locatie? Dan worden reistijd en reiskosten gerekend.

Ervaring van een deelnemer

Op vrijdag 17 februari 2017 heb ik Olaf twee uur mogen begeleiden in naar meer zelfvertrouwen op het podium. Hier lees je hoe zijn vrouw Nayvary het ervaren heeft.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op en we gaan in gesprek.Realisatie: Sybit - Software op Maat