Individuele coaching / training


Naast de groepstraining geef ik ook presentatiecoaching en training op maat. Vooraf inventariseer ik met jou waar je aan wilt werken om met meer zelfvertrouwen jouw podium te pakken.

Voor wie?

Voor iedereen die meer zelfvertrouwen wil tijdens bijvoorbeeld
- het houden van een presentatie
- het geven van een pitch
- het voeren van een gesprek
- het deelnemen aan een teamoverleg
- het houden van een voordracht of lezing
- het geven van een workshop

Kosten

Kijk voor de actuele tarieven op deze pagina

Locatie

De trainingslocatie is in Biddinghuizen. Als het buiten Biddinghuizen is worden huur locatie, reistijd en reiskosten doorbelast.

Datum en tijdstip

In overleg maken we de afspraak voor datum en tijdstip.

"Het verbindt je met je publiek"

"Presentaties over mijn werk doe ik steeds op dezelfde manier: PowerPoint laten draaien en informatie geven. Tineke stelde vragen over deze combinatie, liet mij een opdracht doen die inzicht gaf. Oefeningen die je duidelijk het verschil laten voelen: doe je je trucje of sta je in je kracht en blijf je in rust. Dat laatste maakt je zoveel interessanter, het verbindt je met je publiek. Informatie geven door persoonlijkheid, ipv je lesje lezen." -  Marianne Kloppenburg via LinkedIn. Ik heb Marianne gecoacht in voorjaar 2019 met twee sessies waarbij de eerste om inhoud ging en de tweede om performance.


Ervaring van een andere deelnemer

Ik heb Olaf twee uur mogen begeleiden in naar meer zelfvertrouwen op het podium. Hier lees je hoe zijn vrouw Nayvary het ervaren heeft.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op en we gaan in gesprek.


Realisatie: Sybit - Software op Maat