Voor ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers

​Het smaakt naar meer

​En dan ineens was de trainingsdag voorbij. Begin 2017 begonnen we met het idee en het plannen maken. ​10 oktober 2017 was het zover: onze eerste gezamenlijke trainingsdag, speciaal voor vrouwen. Het was een geslaagde dag. De deelnemers geven aan veel geleerd te hebben over hoe presenteer je jezelf en waar houd je rekening mee in je kledingkeuze. Tevens was er een mooi aanbod voor een vervolg.

Nieuwe datum

​De nieuwe datum voor "Zonder plankenkoorts jezelf presenteren" is bekend! Dinsdag 19 juni 2018 is de tweede editie. Aanmelden is nu al mogelijk.

​Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat het me weten!

Mede namens Nanda,
Tineke​foto: www.heidiemulder.nl

"Je hebt maar één kans voor een eerste indruk" is een bekende uitspraak en af en toe zelfs een dooddoener. Maar het is wel een feit.

Waar ga jij binnenkort je eerste indruk maken? Bij welk gesprek? Bij welke presentatie? Bij welk overleg?

En hoe doe je dat dan? Hoe bereid je je voor op deze eerste indruk?

Nanda Otten en ik helpen jou daarmee tijdens onze trainingsdag "Zonder plankenkoorts jezelf presenteren" op dinsdag 19 juni 2018.

Ervaar door de presentatietraining hoe je je zelfvertrouwen vergroot voor jouw podium. En ervaar door advies over kleur en stijl welke outfit het best past bij wat jij wilt / gaat zeggen.

Welke deuren gaan er voor jou open na deze dag?

Deze dag wordt gegeven door presentatietrainer Tineke Stuifzand van "10 voor je dag" en kleur- en stijladviseuse Nanda Otten van "Kleur uniek".

Aanmelden kan nu al! 

 Realisatie: Sybit - Software op Maat