Individuele training

Naast mijn werk als presentator en dagvoorzitter geef ik ook presentatietraining. Dit kan in groepen maar ook individueel. De training wordt dan aangepast aan de behoefte van de klant. Op vrijdag 17 februari 2017 heb ik Olaf twee uur mogen begeleiden in naar meer zelfvertrouwen op het podium. Hieronder lees je hoe zijn vrouw Nayvary het ervaren heeft. In de Facebookgroep Brilliant Business Babes schreef zij:

Ik kan het je zeker aanraden!

"Mijn hubby en ik hebben een paar weken terug een lijst gemaakt met wat we dit jaar allemaal willen doen. Hij gaf toe, stiekem graag spreker te willen worden, al vond hij het doodeng om op te vallen en gezien te worden. Ik liet er geen gras over groeien en benaderde Tineke Stuifzand met de vraag of ze hem een privé training kon geven. Dit zou mijn anniversary kado zijn omdat we dit weekend 7 jaar getrouwd zijn. Vandaag was de dag en WOW!! Wat een geweldige training gaf Tineke. Ik zag Olaf voor mijn neus zelfverzekerder worden. Tineke was zeer geduldig maar gaf hem ook de push die hij nodig had om ervoor te gaan. Heel leuk om samen te werken met een andere Babe. Tineke organiseert binnenkort een speakers training en zal meer info erover hieronder delen met jullie. Als je in de gelegenheid bent om te gaan, kan ik het je zeker aanraden! Mijn hubby stuitert nog wat na en het maakt me super happy. Hoe vet zou het zijn als ik hem over een paar maanden kan aankondigen als motivational speaker? Aaaaaaah . Thnx Tineke! You rock babe."

Zelf ook een training cadeau doen of volgen?

Ik hoor graag van je!

Veel oefnenen en tussendoor je eigen aandachtspunten noteren. Een werkwijze die maakt dat de deelnemer eruit haalt wat voor hem goed en toepasbaar is.


Realisatie: Sybit - Software op Maat