Presentator Speaker's Night 2016-2017

Speaker’s Night is een evenement waar inspiratie samenkomt met entertainment in de prachtige Nieuwe Zaal van de Nieuwe Bibliotheek Almere met een betoverende theatrale uitstraling. De sprekers delen een persoonlijk verhaal en vertellen hoe ze op een bepaald gebied resultaat hebben behaald. Tussen de sprekers door wordt er veel aan vermaak gedaan waardoor Speaker’s Night een ware beleving wordt voor publiek.

Samenwerking

Dit seizoen ben ik één van de twee presentatoren van Speaker's Night. Drie van de zes avonden neem ik de presentatie voor mijn rekening.
Belangrijk ook hier is de goede voorbereiding. Van Pascal Fredrik, de organisator, krijg ik ruim van te voren het draaiboek, informatie over de sprekers en de opzet van de powerpoint die die avond meedraait.
Op de avond zelf ben ik er op tijd om samen met de sprekers en het Speaker's Night team alles door te nemen. Een goede samenwerking is hierbij van groot belang. Ik volg wat Pascal heeft aangedragen.

Presentatie

Ik doe de aftrap van het programma. Neem de zaal mee in wat er staat te gebeuren die avond. Ik kondig de sprekers aan en zorg ervoor dat op het podium het programma door loopt. Waar mogelijk betrek ik de zaal bij hetgeen op het podium staat te gebeuren.

foto: Speaker's Night


Realisatie: Sybit - Software op Maat